Höstcupcakes

2012-09-30 @ 23:18:13
En sak som är bra med regniga höstdagar är att man kan vara inne och pyssla el. baka hela dagen utan att få dåligt samvete för att man borde gå ut. Så idag blev det en innedag med muffinsbak -chokladmuffins med hösttema ♥ De blev riktigt goda (och snygga)! Jag testade även att göra egna chokladlöv för första gången och de blev väldigt lyckade så de ska absolut göras fler gånger. ♥
 

liten kanin i stora skogen

2012-09-17 @ 16:57:17

jeansjacka

2012-09-09 @ 21:40:51
Jag hittade för ett tag sedan en gammal jeansjacka som mamma haft en gång i tiden. Jag tycker den är ganska snygg så den fick ingå i fredagens outfit. Kommer nog att fortsätta använda den nu i höst innan det blir för kallt.
 


lägenhetshus

2012-09-07 @ 21:07:44
Jag spelar Sims 3 ganska ofta, och det roligaste med spelet tycker jag är att inreda! ♥ Sedan när huset väl är klart spelar jag inte så jättemycket på själva familjen. I alla fall så har jag nyss blivit klar med mitt lägenhetshus, eller egentligen kanske man ska kalla det för ett flerfamiljshus. Jag har bara inrett en av lägenheterna, i den ska mina simmar bo (en mamma och två barn). Bilderna är från den lägenheten; längst upp till höger.
 














Av någon anledning ser sängarna väldigt ljusa ut på bilderna, vet ej varför. De är inte riktigt så ljusa egentligen.

iphoneskal

2012-09-03 @ 22:32:49
Jag beställde ett transparent iphoneskal från Panduro för någon vecka sedan. Grejen med ett genomskinligt skal är att man kan sätta bilder och fina scrapbooking-ark bakom och så kan man byta så ofta man vill :). Skalet kostade ca 50 kr, vilket känndes ganska billigt, jämfört med andra skal som man kanske fortare lessnar på.
 

Jag gjorde först en mall genom att lägga skalet upp&ner på ett papper, rita av och sedan klippa ett par millimeter innanför linjen. Då slipper man hålla på att rita av flera ggr och kan använda samma mall till alla olika designer. 
 


 
 

RSS 2.0