Nedräkningen har börjat...

2012-12-17 @ 11:45:48
... eller egentligen har jag räknat dagarna ganska länge nu. Känns helt galet att det bara är en vecka kvar tilll julafton, och bara 11 dagar kvar tills jag får träffa dessa ↓ sötnosar igen ♥ Saknar verkligen mina små kusiner!
 

Jul-scrapbooking

2012-12-15 @ 16:43:26
 
Jag tycker själv att det är jätteroligt att titta i andras scrapbookingalbum, då får man en massa inspiration
och nya idéer! Så här kommer lite inspiration till er andra som scrapar album eller julkort :)  
 

Önskelista

2012-12-12 @ 18:32:12
♥ Vit klocka med silver-/gulddetaljer ♥ Datakudde (helst vit) - IKEA ♥ The sims3 årstider ♥ Scrapbookingark och dekorationer med "sy-tema" ♥ Iphoneskal med kors av nitar - fyndiq.se ♥ Träningsbyxor/ Sundsvallsbyxor
 
Känns lite sent att lägga ut önskelistan nu... Men mina nära och kära vet redan vad jag önskar mig i julklapp, tänkte mer om ni läsare ville se vad jag önskar mig. Hoppas tomten tycker att jag varit snäll i år ;)
 

Pepparkakshus

2012-12-11 @ 21:18:41
 
Jag vet att det varit lite halvdåligt med uppdatering här på bloggen den senaste tiden... Men det har varit riktigt mycket i skolan och så vidare, så jag har prioriterat bort bloggen helt enkelt. Men nu ska jag försöka ta nya tag (får sehur det går...), det finns ju mycket roligt att blogga om såhär vid jul! Känns lite som att jaga bara bloggar vid högtider, hehe...
Men i alla fall, början på mitt nya bloggliv får bli i form av bilder på årets pepparkakshus. Vi har gjort pepparkakshus här hemma varje år så länge jag kan minnas, mysig jultradition! ♥ (vi brukar fuska lite och köpa en färdig byggsats från ICA ;) ) 
Som omväxling dekorerade vi taket med polkagrisar i år istället för klassiska nonstop´s, det blev riktigt fint tycker jag!

RSS 2.0