mellanlandar hemma

2012-07-17 @ 17:24:00
Nu är jag hemma och packar för fullt igen, jag åker till Stockholm imorgon med familjen och hälsar på mina kusiner några dagar ♥ Sedan åker vi vidare mot Gotland! Har aldrig varit på Gotland förut så det blir superkul!! :D Kom hem från Alvas stuga igår eftermiddag och då satte jag mej och sydde så därför har jag inte bloggat om stugsemestern än. Vi hade det jättebra i  stugan, lite otur med vädret första dagarna bara. Vi sov i en husvagn och det var riktig mysigt! Här kommer några bilder från Alvas stuga; 
 
 
 

haremsbyxor

2012-07-17 @ 16:03:24
Jag har letat som en galning i hela stan, flera gånger -efter ett par blommiga haremsbyxor. Jag har googlat och letat på hemsidor men kunde inte hitta någon stans. Det slutade med att jag satte mej och sydde ett par halvblommiga igår eftermiddag när jag kom hem :) Blev nöjd med resultatet även om mönstret inte är riktigt blommigt. Om någon vet vart man kan köpa blommiga haremsbyxor så fåfr ni gärna komentera och berätta vart ♥

Scrapbookingtips -plocka fram material

2012-07-13 @ 09:30:00
 
När jag scrapar börjar jag alltid med att ta fram allt material jag kan hitta som passar i färg och mönster till det tema jag har tänkt ha på sidan/kortet. Då får man lätt en överblick över vad man har för grejor och kan se vad som passar och inte. Sedan börjar "pusslandet" med att bestäma vilka saker som ska vara vart på sidan/kortet Det är alltid lättast att börja med bakgrunden så om du har tänkt använda många olika ark/tyger till bakgrunden så montera de först, sedan kan du flytta runt dekorationer och foton på bakgrunden och se vart de passar bäst!. Ofta har man en bild i huvudet hur man har tänkt att sidan ska se ut men om man flyttar runt foton  och dekorationer tillräckligt mycket får man nya ideér och kommer kanske på något som blir ännu bättre/ finre. Ta god tid på dej med detta, för när du väl har bestämt dej går det snabbt att limma fast och färdigställa layouten.
 
Ibland har man tur, när jag plockade fram material till denhär ↑ sidan råkade tygerna i bakgrunden lägga sig precis såhär; med den rutiga lite snett och jeanstyget till vänster. Jag tyckte det blev fint så då var det bara att limma fast utan att vela och flytta runt tygerna en massa :)

minisemester

2012-07-12 @ 11:36:57
Idag åker jag och ett gäng kompisar till Alvas stuga♥ Har fixat ett tidsinställt inlägg som dyker upp på
bloggen imorgon. Annars så hörs vi när jag kommit hem, förhoppningsvis med massor av fina bilder :)
 

birthday cupcakes

2012-07-10 @ 12:36:16
Jag fyller 14 idag :D Fick bl.a denhär fina muffinshållaren av farmor ♥ Passade perfekt till muffinsarna jag hade bakat!

midsommar

2012-07-05 @ 23:46:59
Kom på att jag inte har lagt upp några bilder från midsommar än... Men bättre sent än aldrig ;)
 
 
 

RSS 2.0